Studio Olivier

Wie zijn wij

Spelen met kleuren. Met vormen. Steeds weer een verrassend ontwerp. Een ontwerp dat anders is, maar perfect past bij de opdrachtgever. Daar wordt het team van Studio Olivier gelukkig van. Of het nu om compleet nieuwe ontwerpvraagstukken gaat of om dtp-werk. We helpen je graag verder.

Janinja Olivier

Nog voordat ik in 2012 afstudeerde aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St.Joost, startte ik m’n eigen bedrijf: Studio Olivier. Ik vind het lekker om zelf de creatieve touwtjes in handen te hebben, om mee te denken, ideeën aan te dragen, beslissingen te nemen. De combinatie van ontwerpen en inhoud: die is mij op het lijf geschreven. Daarnaast heb ik een onwijze fascinatie voor kleuren. En die fascinatie rijkt verder dan mijn werk. Ook m’n huis is één en al kleur.

Astrid Vink

Van jongs af aan was ik aan het knippen en plakken, met kleuren bezig en altijd op zoek naar nét iets anders. Na de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Utrecht maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij Studio Olivier. Het is mooi dat we mensen een nieuwe visie op ontwerpen en producten kunnen geven. Wij zetten hun ideeën om in beeld en tekst en maken daar een mooi ontwerp voor.

Flexibele en stabiele samenwerkingspartij

Flexibiliteit vinden wij belangrijk, net als stabiliteit en kwaliteit. Daar staan we voor. En dat maken we waar. Binnen ons eigen team, maar ook daar buiten. We werken samen met partijen die ons aanvullen. Professionals waarvoor we onze hand in het vuur durven steken. Webbouwers, drukkers, fotografen, merkstrategen, tekstschrijvers, andere grafisch ontwerpers… Samen bieden we een solide basis en pakken we ook grote projecten moeiteloos op.

Als merkstrateeg, concept creative en copywriter ontwikkel ik creatieve campagnes en strategische merk activatie voor commerciële merken en sociale organisaties.

Wij ontwikkelen websites/webshops met de laatste technieken en vertalen vraagstukken naar maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten bij de opdrachtgever.

Ik ontwerp met gevoel voor esthetiek en oog voor detail. Ieder ontwerp vertelt zijn eigen verhaal. Mijn favoriete quote: “Try to save the planet one design at a time.”

2D karakteranimatie, bedrijfsfilmpjes en motion graphics: die maak ik vooral. Projecten zoals de film "Pim & Pom, het grote avontuur" en de RTL-serie "StoryZoo".

Samen een bedrijf op alle vlakken treffend neerzetten, dat vind ik een mooie uitdaging. Zo bieden we echt meerwaarde. Met resultaat.

Zet je organisatie neer als merk. Waar ben je goed in? Wat maak je zichtbaar. Hoe ben je vindbaar?

Portfolio