Studio Olivier

Over ons

Grafisch design met toegevoegde waarde

Met Studio Olivier haal je een grafisch designer in huis die jouw bedrijf kleur geeft. Die je uit de grijze massa laat springen. Eigen en herkenbaar. Krachtig en onderscheidend. Een grafisch design op maat, dat volledig past bij jouw bedrijfswaarden.

Een grafisch design dat staat als een huis

Een verfrissend, uniek grafisch design maken, dat staat als een huis. Dat past bij jouw bedrijf. Daar worden wij elke keer weer blij van. Om dat goed te doen, is het belangrijk jouw bedrijf door en door te kennen. Logisch dus dat wij eerst samen om tafel gaan zitten. Dat wij jouw wensen en doelstellingen bespreken. De stip aan de horizon. Wij verdiepen ons in jouw wereld en achtergrond. Wij luisteren en vragen door.

Grafisch design met toegevoegde waarde

Door onze kennismaking kunnen wij ons echt inleven. In jouw bedrijf en in jouw klanten. Maar wij kijken ook verder. Wij brengen in kaart wat de concurrentie doet. Want jouw bedrijf moet aansluiten op de markt, maar tegelijkertijd authentiek zijn.

Wij willen alle input compleet hebben, om zo tot een gedegen concept te komen. Tot een creatief en verrassend concept met visie, dat naadloos aansluit bij jouw identiteit. Bij jouw imago. Eigen. Verrassend. Helder. Dat is de toegevoegde waarde die wij als grafisch designers bieden.

Design met inlevingsgevoel

Wij zijn sterk in grotere vormgeving klussen. De wat complexere grafische designs. Merkpositionering. Conceptontwikkeling. Huisstijlontwikkeling. Identiteits- en interieurconcepten. In alle gevallen draait het erom dat wij de essentie van je bedrijf, product of dienst vangen in het grafisch design. Een grafisch design dat in één oogopslag het juiste gevoel en herkenning oproept.

Flexibele en stabiele samenwerkingspartij

Flexibiliteit vinden wij belangrijk, net als stabiliteit en kwaliteit. Daar staan wij voor. En dat maken wij waar. Binnen ons eigen team, maar ook daar buiten. Wij werken samen met partijen die ons aanvullen. Professionals waarvoor wij onze hand in het vuur durven steken. Webbouwers, drukkers, fotografen, merkstrategen, tekstschrijvers, andere grafisch designers… Samen bieden wij een solide basis en pakken wij ook grote projecten moeiteloos op.

Samenwerken met Studio Olivier

Wil jij je bedrijf stevig en herkenbaar in de markt zetten? Dan helpen wij je graag met een doordacht grafisch design. Wij kennen de weg en leiden je zorgeloos door het hele vormgeving traject. En omdat wij onze ontwerpprogramma’s van haver tot gort kennen, werken wij lekker snel. Neem gewoon een keer contact met ons op om kennis te maken. Wie weet ligt er een prettige, succesvolle samenwerking én een kleurrijke toekomst in het verschiet.

Portfolio