Studio Olivier

Identiteit & Webdesign

Dynamic Activities

Dynamic Activities wil het plezier in leren vergroten. Ze ontwikkelen daarom uitdagende programma’s om mensen te laten groeien.

 

Logo

Het bestaande logo is vertaald naar een wat meer krachtige, strakke variant. Naar een logo dat past bij het dynamische, professionele karakter van dit bedrijf. Om de herkenbaarheid te behouden, keert het gekleurde bolletje terug: op de i.

Huisstijl

De gekozen frisse kleuren wijken nét wat af van de bestaande kleuren. Energiek en stoer. Dat beeld wordt versterkt, doordat de zwaardere turquose tint wordt opgehaald door de frisse groen gele gradient. En samen nog dynamischer zijn. De typografie is mooi strak. En omdat de DIN-familie uit meerdere gewichten bestaat, van heavy tot thin, betekent dat: eindeloos variëren en veel dynamiek.

Groeiende vorm

Het leerproces en de bijbehorende groei die Dynamic realiseert, zijn vertaald naar een ‘groeiende’ vorm. Een vorm die zich in enkele stappen ontwikkelt en ook letterlijk in grootte groeit. De elementen vormen samen een dynamisch, maar tegelijkertijd rustig, geheel.

Doorvertaling huisstijl

Nu het ontwerp voor de huisstijl definitief is, vertalen we deze door naar website, folders, briefpapier, visitekaartjes et cetera.

Socialmedia template

Meer weten over huisstijl
Huisstijl

Portfolio